background image

Alegeti categoria dorita, filmari nunti HD sau filmari botezuri HD.

Va punem la dispozitie pachete de filmare HD pentru nunta sau botezul dumneavostra perfect adaptabile. Folosim echipament Canon de ultima generatie, avem cameramani tineri si cu experinta, pregatiti oricand sa surprinda cele mai frumoase momente din evenimentul dumneavoastra.

Alege apasand unul din capitolele de mai jos pentru ce tip de eveniment doresti sa vizionezi portofoliul nostru si pentru a consulta oferta noastra de servicii filmare HD pe 2013. Pentru alte intrebari sau sugesti va stam la dispozitie (detalii in pagina de contact).

Prelucrare, post procesare dupa filmare.

Dupa filmarea evenimetului dumneavoastra, urmeaza partea de post procesare sau editare adica vizionarea materialului brut de catre editor, eliminarea momentelor "moarte", montarea cadrelor urmarind succesiunea fireasca a evenimentului, introducerea unor efecte vizuale de tranzitie intre secvente, introducerea unei coloane sonore atunci cand momentul respectiv o cere. Dupa care materialul final este scris pe dvd sau blu-ray si livrat in carcase personalizate cu fotografii de la evenimentul dumneavoastra.