Albume foto nunti, album tip carte de nunta, botez si de prezentare pentru orice afacere.

Albume foto cu coperti din piele sintetica personalizate sau coperti din print foto.Andreas Foto Video va ofera cadoul ideal pentru orice tip de evenimet fie nunta, botez, aniversare, petrecere private sau evenimete corporate albumele foto tip carte vor fi pe masura asteptarilor dvs. Va oferim modalitatea de a va alege pozele din care doriti sa creati un album sa ni le trimiteti impreuna cu cat mai multe detalii iar noi vom creea cel mai frumos album. Va punem la dispozitie coperti din print foto, piele sintetica ori piele naturala cusute manual si cutii personalizate in diverse nuante de culori si modele. Printurile sunt pe hartie foto Kodak sau Fuji de la dimensiunile de 15x21 pana la 30x40 cm si cu un numar de la 10 la 70 pagini. Creatia grafica se poate realiza de catre noi sau ne puteti trimite grafica facuta de dvs. (pentru detalii tehnice asupra dimensiuni si rezolutiei va rugam sa consultati lista de preturi). Ne puteti trimite fotografiile, impreuna cu cat mai multe detalii despre editarea albumului dumneavoastra. Albume foto nunti. Pentru oferte speciale ne puteti trimite un mesaj cu cat mai multe date si va vom trimite o oferta personalizata.


Pentru galerie foto demo si formular comanda click aici.Albume foto de nunta si botez

Detalii tehnice pentru crearea colajelor

15x20 cm - 12 inch x 8 inch (30,48 cm x 20,32 cm)

22,5x30 cm - 18 inch x 12 inch (45,72 cm x 30,48 cm)

30x30 cm - 24 inch x 12 inch (60,96 cm x 30,48 cm)

30x40 cm - 32 inch x 12 inch (81,28 cm x 30,48 cm)

Tineti cont ca la finisare se va taia 3 - 5 mm de jur imprejurul colajului. Pentru a mentine zona de siguranta folositi linii de ghidaj la min. 6 mm de marginea colajului, nu incadrati personajele sau elementele importante din colaj in zona de siguranta. Folositi rezolutia de 300 dpi, spatiu de culoare sRGB si calibrati-va monitorul pentru a nu exista diferente foarte mari intre print si monitor.


Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pentru stabilirea discutii detaliate si a unei vizionari la sediul companiei noastre.